Off to - Marocco!

 Processed with VSCO with f2 preset
  ps. Hur grym är kameran vi har på jobbet? Älskar objektiv med låg bländare!  Så sugen på att skaffa en likadan <3

ps. Hur grym är kameran vi har på jobbet? Älskar objektiv med låg bländare!  Så sugen på att skaffa en likadan <3

 Processed with VSCO with f2 preset

Godmorgon! Jag har kravlat mig upp ur sängen tidigt, väskan är packad och all teknik laddad. Jag ska till Marocco med jobbet för att filma två plåtningar vi ska göra. Denna vecka har varit riktigt hektisk på jobbet och jag har varit lite nervös inför resan, då jag verkligen vill leverera till 100%. Nu har jag laddat med bananpannkakor, en stor kopp kaffe och lite Vlogs på youtube. Snart väntar en dusch och sedan kommer min skjuts till flygplatsen - önska mig lycka till! /E