Hemmakontor en lördag!

hemmakontoret_blogg.jpg

Denna vecka har gått i 200 knyck! Gustaf har varit bortrest med jobbet och jag har haft så h i m l a mycket energi att jag sprungit mellan tankar att skaffa hund och starta enskild firma till att göra to-do listan på jobbet längre och längre för varje dag .Samtidigt satsar jag stort på att bocka av grejer! Efter jobbet har jag tränat, varit på möten, ätit middag med familjen, vart på läkarbesök på Sahlgrenska och fortsatt att drömma om att kunna jobba för mig själv. Jag har sovit för lite varje natt och igår på jobbet kände jag att ögonlocken var riktigt tunga. Jag ställde in träningen efter jobbet, tog en lång varm dusch och sedan fixade jag taco kväll till mig och Gustaf. Vi båda var helt slut så gick och la oss kl 21...

Idag har jag börjat dagen med frukost i soffan, fortsatte med roligt och svettigt pass på Crossfitborgen och fixade sedan lite ärenden på stan. Nu sitter jag redo vid skrivbordet här hemma för att ta mig an att redigera ett film/foto projekt jag plåtat i veckan. Ikväll ska jag åka till ett slott för ännu ett litet extra jobb med kameran! Det bli spännande...
Nu - back to work!