En lördagkväll med familjen på ön

brahelg-2.jpg
brahelg-8.jpg
brahelg-16.jpg
brahelg-13.jpg
brahelg-15.jpg

Sista kvällen och natten på ön där min pappa bor är nu gjord! Jag och mina syskon har spenderat olika mycket tid där, men det är ändå en ganska stor förändring - på gott och ont! Det ska bli jättemysigt att pappa flyttar hem till Alingsås med sin nya familj och skönt att ha hela min familj så nära! I lördags då så åkte vi ut dit för att ta farväl, fira lite födelsedagar och bara mysa! Det blev tårta (pappas fru är riktigt grym på efterrätter) och sedan så mycket bättre och mys med Gråis. Efter tv-kvällen gick vi ut i stormen och mörkret för att ta en promenad runt ön. Så skönt att få krypa i sängen alldeles genomblåst! Och att få väcka min lillasyster som sov i slafen över mig nästa morgon... /E