Ett frostigt flyg försök

drone.jpg
drone-9.jpg

Dessa dagar i jul och mellandagar har jag varit såå trött och verkligen inte haft sug efter att fota, blogga eller ens röra datorn. Men nu smyger sig längtan efter att plåta på igen! Idag är det lördag och dagen innan nyårsafton - vilket betyder att jag imorse gjort årets sista träningspass! Känns så kul att vara igång med Crossfiten på riktigt! Efter passet mötte jag upp min systers kille Emanuel och vi åkte till en öppen äng för att öva på köra hans drönare. Batteriet var dock fryst så det gick inte att få upp drönaren i luften... Men jag fick en bra genomgång med hur den funkade och skall öva själv innan jag åker till Norrland på foto resa med jobbet den 14 Januari!

Nu skall jag och tjejerna strax åka och handla till morgon dagens fest! Vi skall ha middag för 20 pers... Spännande! Skall bli skönt med en lugn myskväll innan nyårsafton kickar igång!Mer om det nya året och mina planer för det sen /E