En livs update!

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
  ps. Tillbaka på liberal lchf och periodisk fasta nu efter Marocko och mår så sjukt bra av det! 

ps. Tillbaka på liberal lchf och periodisk fasta nu efter Marocko och mår så sjukt bra av det! 

Idag har jag varit så sjukt effektiv! Började med ett läkarbesök som drog ut på tiden och jag insåg att jag inte skulle vara på kontoret förens kl 11 i Göteborg, så jag bestämde mig för att jobba hemifrån. Fått gjort en hel del och även fixat ärenden jag inte hunnit med tidigare, typ lämna och hämta cykeln på service, lämnat och lånat bok på biblioteket (pendeltåg kräver böcker), tvättat, lagat mat, postat paket och allmänt bara fixat och donat.

Stack ut på en löprunda förut med, blev 6 lugna kilometer med pulsklocka, vilket var längesen sist! Räknade ut vad min maxpuls var, räknade på procenten och joggade sedan lugnt och fint mellan 70-75% av maxpuls. Det är alltid tungt i början av säsongen med löpningen, jag märker det på min blick som lätt fastnar i backen haha. Längtar efter vårsol, att köpa nya löparskor på löplabbet och börja köra intervaller osv!

Nu ska jag jobba lite till från soffan och sedan ska jag upp tidigt imorgon, vill vara först in på kontoret och få gjort en del innan kollegorna trillar in! Vi hörs/E