Marrakech - Dag 1

 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset

Efter en resdag startade jag och fotograferna den första hela dagen med en liten promenad utanför vår riad (litet hus med öppet tak i mitten, ofta med rooftop). Sedan vart det fullt ös hela dagen. Vi hade en guide som gick med oss runt i den gamla staden, i små gränder och bland marknader samt mellan de riads och resturanger vi skulle plåta på. Lyckades hitta ett ställe helt random som visade sig vara väldigt bra  och där vi gjorde 3 outfits så jag var nöjd! Tyvärr fick vi tillsägelse när vi filmade på gatan så vi höll oss till privata ställen inomhus. Efter en lååång dag åt vi middag på en av restaurangerna (jag åt tangine, en gryta som tillagats länge i en lerkruka) vi plåtat på och efter det somnade hela gänget tidigt!