London fashionweek - part 2

 Processed with VSCO with a6 preset
 Processed with VSCO with a6 preset
 Processed with VSCO with a6 preset
 Processed with VSCO with a6 preset
 Processed with VSCO with a6 preset
 Processed with VSCO with a6 preset

Andra dagen var det fullt ös från start! Jag startade iofs med en rejäl hotell frukost och tog mig sedan till South Kensington för att möta upp Kate. Vi började filma direkt och jag försökte hjälpa henne att ta en bra bild till hennes Instagram, vilket inte var det lättaste! Tog nog ca 300 bilder och hon blev inte nöjd med någon - men så är det ju hennes jobb också! Vi åkte vidare för att plåta streetstyle, sedan hängde vi en "bloggers lounge" och träffade andra bloggare, hängde och laddade batterierna. Efter det bar det av till backstage inför en visning. Hår och smink gjordes precis när vi kom och sedan såg vi modellerna springa runt och byta om, bli plåtade och till sist - linea up sig för visningen. Ungefär då insåg jag att jag hade bråttom till flyget och beställde en Uber direkt (tog 3 försök innan någon hittade mig) och jag hann tillsist med flyget! Längtar tillbaka för mer häng i London - vill hinna med shopping, bar rundor och god mat - men det får bli nästa gång! /E