Smoothie bowls!

  Avocado, apelsin, hallon, mango, kokosolja, grekisk yoghurt, banan och vaniljpulver - toppat med kokos, nötter lite honung ! YUM

Avocado, apelsin, hallon, mango, kokosolja, grekisk yoghurt, banan och vaniljpulver - toppat med kokos, nötter lite honung ! YUM

Vakade vid 07, men somnade om och sov till typ kl 10 när Gustaf drog igen mörkergardinen, haha. Behövde väl en sovmorgon antar jag! Igår efter jobbet träffade jag Emma och vi åt en svingod burgare på andra lång, sedan åkte jag hem ganska tidigt vilket var skönt! Var på superbra humör igår hela dan! Nu har vi ätit långfrukost framför Parneviks och så fort min mensvärk har försvunnit  och jag har svept min Nocco ska jag ut och löpa - yay! Idag ska jag bara vara ledig, medan jag nog kör lite jobb hemifrån eller från biblioteket imorgon förmiddag. Ha en bra helg/E