Marrakech - Dag 2

 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset
 Processed with VSCO with s1 preset

Även denna dag ringde klockan 07 och hela gänget gjorde sig för en intensiv dag av plåtning! Vi hade en location säkrad och började alltså på hotell La Sultana, som var SÅ vackert! Plåtade hur mycket som helst och åt sedan en sen lunch uppe på deras rooftop terass. Efter det fick vi brottom in i en taxi för att åka till Four seasons hotell där vi kunde plåta bra utomhus bilder! Så störande att vi inte fick tillståndet att plåta på marknaderna och allmänna platser, det är ju i vimlet man vill vara... Men jag hade väldigt roligt denna dagen då vi alla fick hjälpas åt att fixa och dona med vinklar, testa ljus och bära runt på all styling och kläder. Så fantastiskt hotell Four seasons var också! Vill tillbaka!

Kändes dock inte så nice att gå omkring ostylad i träningstights i flera dagar när man jobbar med modeller och en sjukt snygg stylist (se blondinen ovan) . Nu ska jag banne mig ta tag i min stil och utseende - har typ skitit i det helt i flera år nu! haha!