S i l v e r l a n d

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Bytte kallt och trött Göteborg mot fjäll, sol och riktigt go åkning! Det tog dock en evighet att köra upp så vi fick stanna i sälen mitt i natten och sova över. Efter lunch på torsdagen så kom vi iaf ut i backen här i hamrafjället, tänndalen. Snön var perfekt, backarna nästan tomma och vår energi på topp! Avslutade dagen med tacos och tidig sänggång.

Jag lyckats leta reda på en naprapat här uppe så jag fick en tid imorse - jag har ju problem med migrän till och från och ibland blir jag sängliggandes och spyr. Kände att migränen låg och molade på vägen upp hit så tog ett beslut att försöka lösa det! Naprapaten knäckte, masserade och analyserade och vi kom fram till att jag måste fortsätta gå regelbundet under våren. Men mer om det en annan gång!
 

Idag stålade solen och vi stannade här på hamra och åkte på som bara den! Jag njuter av att stänga av notiserna på mobilen, hänga med mina syskon, röra på mig och framförallt - komma ut och andas frisk luft! ÅH vad jag saknar det! Vi avslutade snowboardåkandet med en öl på terassen innan vi gick hem till stugan och lagade mat. Nu har jag bastat och jag och syrran lyssnar på podd, dricker kaffe och äter choklad när Edvin och Emanuel tar några kvällsåk i backen här utanför. Imorgon ska vi utforska ett annat fjäll! /E