En fredag i Malmö

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

I fredags hoppade jag och Emma på tåget ner till Malmö för en helg med Camilla som pluggar där nu! Min senaste tripp till Malmö var mindre lyckad så jag var taggad på att få se staden i vårsol och med mina girls! Först när vi kom in gick vi till högskolan, sedan till saluhallen för lunch. Jag hade kollat upp Holy Greens innan och köpte en riktigt stor, färgglad och matig sallad - så sjuuukt mycket goda smaker! 

På eftermiddagen strosade vi runt i stan, drack kaffe och handlade sedan hem middagsmat. Kvällen spenderades i köket med egen-gjord pizza, rödvin och sällskapsspel. En perfekt fredag! /E