Brunch i Köpenhamn

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
  ps. Iphone bilder!

ps. Iphone bilder!

I lördags tog vi tåget över till Köpenhamn för brunch, shopping och strosande. Efter lite letande hittade vi ett bra ställe på en tvärgata till ströget så där åt jag avocado sallad och försökte sno med  mig cola light flaskan hem men misslyckades... Mätta och belåtna gav vi oss in i myllret på ströget igen för shopping. På eftermiddagen mötte vi upp Camillas kompisar för en öl, huttrandes under filtar på en uteservering haha! Väl hemma i Malmö åt vi perfekta pizzor på en ny öppnad kvarterskrog - lyx. På söndagen körde jag ett styrkepass på gymmet i som låg runt hörnet och sedan traskade vi ner till stationen i solen och så bar det av hemåt igen.
Tack för denna gång Malmö /E