halloumi hotpot, skumhare & jetlag

_-6.jpg
tis (3 av 4).jpg

Jag är åter på svensk mark och jag trodde helt ärligt att jag klarade mig ifrån den värsta jetlagen men samtidigt sitter jag ju här 00:07 och leker med Lightroom. Har ju så sjukt mycket film och foto från New York så jag försöker sålla i dem nu också. Dessa bilderna knäppte jag (med liten insats från Gustaf också) mellan min middag och träning ikväll. Ljusinsläppet är bra i vår lägenhet och kvällsljuset var fantastiskt - dock såg dessa bilder skit ut i kameran. Men eftersom jag fotade med nya 50mm 1,8 och i raw format så blev dessa bilder jättefina ju! Har laddat ner nya presets till Lightroom så om ni ser skifte i nyanser och tonalitet här beror det på att jag är himla n y f i k en.

Det är så kul att lära känna denna kameran! Jag tror nog att vi kommer bli bra vänner <3
Men nu måste jag faktiskt försöka sova för en tight arbetsvecka är i fullgång.../E