Hur man avslutar en bra arbetsvecka

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Kyckling bbq i vårsolen på balkongen, kan det bli bättre? Efter att ha hört allt som fanns att höra om attacken i Stockholm stängde jag av dator och mobil och bara kröp upp i soffan resten av kvällen, så skönt att bara stänga av helt!

Vad tycker ni om min nya kamera förresten? Dessa bilder är tagna med vidvinkel objektivet (10-18mm) som jag ser fram emot i NYC och speciellt att filma med! Nu är det lördag morgon och nu har jag ätit frukost och ska ner till gymmet för ett benpass (skjutit upp träningen hela vecka pga dödstrött). Resten av dagen och kvällen ska spenderas med vänner i Göteborg och kameran är såklart med! /E