På strövtåg genom botaniska

valborg-12.jpg
valborg-42.jpg

Det här med att fira valborg - gör ni det? Jag har minnen av att fira med familjen när jag var liten vid en brasa, men på senare år har jag verkligen inte gjort något speciellt alls. Denna soliga söndag möttes dock en gäng vänner upp för picknick i Botaniska trädgården! Jag hade aldrig varit där innan och jag blev helt tagen av hur vacker och stort det är, helt otroligt ju! Sofia var hemma från en säsong i Alperna och var alldeles fräknig och söt - håret blir bara rufsigare varje gång vi ses... vi spenderade några timmar på picknick filt i gräset och sedan gick vi en promenad genom parken hem till Markus. Längs med stigen hittade vi en massa vackra växter och träd, samt en utsiktsplats med helt okej utsikt! Jag är i full gång med att klippa ihop film från denna dag med - håll ut! /E