Tidig morgon på Bellora

Gustaf flyger till Malta idag så efter att ha kört honom till flygplatsen tog jag en tidig hotellfrukost med jobb kombinerat på Bellora i Göteborg. Varit nere i deras nattklubb och gjort grejer för jobbet men aldrig ätit eller bott här innan. Jag möttes av lugn, en fullspäckad buffé och otroligt trevlig personal! Plockade på mig ostar, charkisar, yoghurt och äppelmust och slog mig ner för mig själv. Så himla skönt med egentid och att få till lite jobb ostört! Hit åker jag gärna tillbaka, men då kanske jag tar med mig en kompis - kanske som uppladdning för en dag på stan? Nu ska jag springa till bilen i regnet och ta mig in till kontoret. En hetsig dag väntar då vi lanserar ny kampanj imorgon och alltså har deadline idag, sen väntar GIRLSNIGHT ikväll med några fina tjejer - så taggad! Vi hörs /E