Gårdsmiddag på Bänatorp

Det finns så mycket säga om denna underbara kväll ute på Bänatorp gård igår kväll... Vet knappt hur jag ska börja! Jag, Gustaf och mamma tog bussen som pr byrån ordnat ut till gården, blev serverade jordgubbsmojito till för-drink och minglade runt bland gästerna. Svante (bonden) är min mammas kusin så därför var en del släktingar där, vissa bor till och med på samma gård! Där Svante vanligtvis har sina maskiner hade det dukats upp för ca 100 gäster, restaurangen Toso från Göteborg hade slagit upp tält där de lagade mat och deras servitriser sprang omkring i svarta asiatiska klänningar. Musiken pumpade och kvällssolen var helt fantastisk. Vi blev fotograferade och filmade av ett helt team under kvällen också så vi får se vad det blir av det...

8 rätter skulle vi hinna med under kvällen och det var asian fushion gjort på Scans kött, aldrig provat asian fushion innan men det var sååå gott! Godast var råbiffen och på andra plats - passionsfrukts cheesecake vi fick. Efter de 8 rätterna och massor av gott vin (gustaf fick ta min sake) fick vi varsin goodiebag och sen så rullade bussen hemåt igen. Så kul att få vara med om en sådan här grej, äta så god mat och umgås med släkt och familj! En röjig middag i en ladugård gör man gärna igen! /E