Måndags pepp!

  Sällan jag bjuder på bilder på mig själv, men ni måste ju få lära känna mig bättre!

Sällan jag bjuder på bilder på mig själv, men ni måste ju få lära känna mig bättre!

Hej! Idag är det måndag och jag verkligen försökt gå in med en bättre inställning än andra måndagar. Fått mycket gjort på jobbet trots möten, ätit god lunch, promenerat en bit från jobbet med en kollega och dessutom bytt min telefon till Iphone 7 plus! Nu har jag lagat bra mat här hemma och sitter och gör lite kvällsjobb! Har gjort en del foto uppdrag i helgen och det gör mig alltid så pepp och sugen när jag vet att det ligger bilder och väntar. Jag får liksom kryp i fingrarna! Hoppas kunna avrunda dagen med lite yoga och att komma iväg på styrketräning imorgon bitti (min rygg mår ju sådär efter alla timmar framför datorn). Nu ska jag dricka upp teet och koppla jobb-mode. Vi hörs!