Kvällsdopp, bubbel och profilbilder

I fredags styrde jag och Emma hem från Göteborg och jobbet i raket-fart . Vi hade väskorna packade och skulle hämta upp Ida och bege oss ut till stugan! Efter en stor handling av massa godsaker och en 10 minuters bilfärd var vi framme och dumpade väskorna i stugan direkt för att hinna ta ett kvällsdopp i solen!

Jag var först i (sprang förbi dem och stört hoppade i innan jag ens hunnit tänka) vilket resulterade i att jag även var först upp. Ida var tveksam men Emma var länge och tvättade till och med håret? Galning!

helg-34.jpg

Uppe i stugan igen började de andra laga mat och jag fixade bubbel ute på trappen. Tur att man är bra på olika saker, eller vad säger ni? Att ta en sipp efter ett kallt bad, iklädd en stor stickad tröja ute en sommarkväll är väl omöjligt att slå?

helg-47.jpg

Sedan började profilbilds sessionen då Ida beställt en ny av mig! Jag kämpade på med kameran och Ida gav mig en himla massa poser! Kvällsljuset var dovt och jag kände på mig att det kunde bli bra!

Vi kämpade verkligen på! Testade olika miner, hår fixade och skrattade rejält!

Jag skulle visa Ida hur man tittar rakt in i kameran och suger in blicken - min favorit typ av porträtt tror jag nog!
Gillar att fånga allvar!

Men sen kom Emma med på bild från ingenstans och toppade alltihop med en riktigt fin bild som direkt kvalar in på ny profilbild! Söta vänner jag har hihi!

Men nu började klockan bli 22 och vi hade inte ätit så då flyttade vi fokus till middagen på andra sidan stugan, där vi dukade upp en massa gott! 

Halloumi, ugnsrostade grönsaker, Emmas magiska fetaostcremé, sallad med vattenmelon och ett bra glas rött! När det blev mörkare åkte Ida hem och jag och Emma satt uppe och pratade en stund innan vi kröp ner i sängen.
Jag somnade innan hon ens hunnit avsluta en mening...