En onsdagskväll på hotell

201801017-vilheminahotell-8.jpg
201801017-vilheminahotell-6.jpg
201801017-vilheminahotell-4.jpg

Igår hade jag kollat upp i förväg att det fanns gym på hotellet och därför bestämt mig för att köra ett pass när vi kom dit. Efter middagen blev klockan ganska sent men jag värmde upp med några minuter på löpbandet och sedan på roddmaskinen. Sedan körde jag ett påhittat upplägg, som inte tog speciellt lång tid och som körde igenom hela kroppen! Efter detta hittade jag till hotellets lilla relax avdelning där jag fick lite ensamtid bland bubblorna i poolen. Gjorde hårinpackning och bastade - riktigt skönt efter att ha spenderat mååånga timmar i bil och pendlat mellan kyla och värme. Har också sovit dåligt dessa nätter då vi varit borta så nu var det dags att få in lite rörelse. Snart åker vi hemåt! /E