Livet en lördag i januari

20180120-NOCCON.jpg
20180120-kyckling.jpg

Hej igen! Nu är jag tillbaka hemma efter att vara på resande fot i några dagar. Körde hela vägen hem från Vilhelmina (ca 100 mil) och kom hem mitt i natten. Igår hade jag och Gustaf en jätte fin kväll med middag och vin med varken tv eller mobiler utan bara samtal och mys! Så tacksam! Efter gårdagens träning var jag rätt trött i armar och axlar men i morse var det dags igen - vi körde Thrusters och burpees i en wod som heter 16.5 - se här .

Efter passet fixade jag med bilder och lagade mat och ovan ser ni lunch resultatet. Kyckling med pesto och fetaost på, sallad och avocado! YUM. Jag kör periodisk fasta nu så äter ingen frukost, dessutom äter jag low carb high fat men jag tror jag skall prata mer om det senare. Idag sitter jag i soffan med kaffe, youtube och redigerar bilder. Ikväll skall jag vi på bio i Göteborg, vi skall se Ted - för kärlekens skull och äta middag på SAK restaurang. En riktigt mysig helg detta! /E