En längtan efter b r a mat!

20180212-foodpharmacy_hallo-3.jpg
20180212-foodpharmacy_hallo-2.jpg
20180212-foodpharmacy_hallo.jpg

Tillbaka till verkligheten efter den lilla mini semestern till Branäs. Hade 42 olästa mail efter mina två dagar ifrån jobbet haha! Men vi hade riktigt bra dagar i Branäs med go åkning, mys med Gustafs syskonbarn, god mat, träningsvärk och lugn och ro. Idag har jag verkligen känt mig sugen på ingefära, vegetarisk mat, och god mat! Kanske ett resultat av några dagar med för mycket socker, alkohol och snabba kolhydrater? Känns som jag ätit alldeles för mycket kött senaste tiden. Lyssnade på Food Pharmacy podden på jobbet blev därför inspirerad så fick handlat och lagat matlådor ikväll. Gjorde även en gurkmeja shot med ingefära som jag svepte innan middagen - som blev köttfärssås med hälften morot, röda linser och krossad tomat med pauluns supermix. Nu väntar det nya Homeland avsnittet med Gustaf. I morgon är jag tillbaka på Crossfitborgen -längtar!