Fredagen och lördagen i Malmö

20180218-fredag.jpg
20180218-fredag-2.jpg
20180216-malmö-19.jpg
20180217-stan-2.jpg
20180218-lordag.jpg
20180218-lordag-2.jpg

Efter mässan med jobbet mötte jag upp Camilla och vi drog hem till hennes lilla studentlya. Där tände vi ljus, drack vin, snackade ikapp och så småningom - fick middagsgäster! Camilla gjorde en sviiingod sötpotatis soppa och en grönkåls sallad med halloumi <3 Sedan blev vi fler och vi spelade spel ett tag innan vi gick genom stan till en pub där vi sedan spelade shuffleboard! Så klurigt men kul med shuffleboard ju! Efter denna kväll vaknade jag upp på lördag morgon och mådde piss (min kropp verkar inte tåla alkohol) och därför tog det många timmar innan vi kom ut och åt falafel, gick på stan och fick lite frisk luft. Vi hade tänkt äta middag ute och gå på bio men det lockade mer med hemmamys så vi gjorde glutenfri pasta med en egen gjord pesto på spenat och tittade på film hemma under täckena. Fint med kvalitetstid när man bor så långt ifrån varann och inte hinner ses så mycket! Vi provade även den nya maraboun som var SÅ god!