Veckan som varit

boost_web.jpg
boost_web-2.jpg
ledlab.jpg
mat-2.jpg
mjaucasting-6.jpg
ledlab-33.jpg
bubbles-2.jpg

Denna veckan har gått i raket fart och kameran har faktiskt hängt med en del, så här skall ni få se lite vad jag sysslat med senaste dagarna! I söndags var det BOOST på palladium och många av mina vänner och delar av min familj var med. Det var super mysigt!

I måndags kväll kom hunden vessla hem till oss med sin övernattningsväska och jag och Gustaf klev in i rollen som hundvakter resten av veckan. Vessla och jag gick promenader och hon följde med mig till jobbet och fick nya hund kompisar! Mycket ovant men otroligt fint att få mysa med en hund och agera hundägare. Vessla skall jag fortsätta passa så räkna med mer bilder på sötnosen!

I tisdags åkte vi hem till Åsa för att filma en grej med jobbet och placerade henne då i sin  gula fotölj med en av hennes katter som rekvisita - visst passar hon fint i fotöljen? Åsa alltså. 

I veckan har jag lagat matlådor - dels gjorde jag rotfrukter med vego biffar och soja bönor. Sedan gjorde jag även SVINGOD hummus som jag åt med sked direkt ur bunken. Jag gjorde även en grönkålsallad med halloumi och quinoa. Eftersom jag hade ont om tid typ hela veckan så hann jag även äta köpt sallad 3 gånger och dricka grön smoothie 2. 

I torsdags fotade jag min pappas anställda och passade då på att ta lite miljöbilder på deras verksamhet. På bilden ser man hur fint Davood tejpar en rulle ute i produktionen. Mycket trevligt och superfint ljus denna dag. 

I helgen har jag och Gustaf varit på Asia spa i Varberg och ätit en massa mat, sovit i mörkerrum och badat. Vi har även druckit bubbel innan middagen - som sig bör. 

Saker jag gjort denna vecka som inte kommit med på bild: Löpning i dimma, långpromenad i solen med Vessla som sprang lös, kvällsmat med rödpang och gott snack hos mor, 18.4 woden på crossfitborgen med Marie i lördags morse samt intag av en hög bananpannkakor. Tills vidare /E