Solig söndag

20180325-sunday.jpg
20180325-sunday-3.jpg
20180325-sunday-2.jpg
20180325-sunday-4.jpg

Hej på er! Under fredagen och lördagen rev vi av 3 kalas så det var med tunga steg jag klev ur sängen imorse. Men jag skulle ju åka till Göteborg och äta frukost med Hanna som jag inte träffat på evigheter så det såg jag ju såklart fram emot! Efter frukosten skildes vi år och jag passade på att köpa ett par sneakers innan hemfärd. Solen sken och jag var på toppen humör! Nu på eftermiddagen har jag ätit lunchen ovan - en salig blandning av godsaker! Dessutom har jag varit och fixat lite på mitt nya kontor (iiih!), storstädat lägenheten och tvättat en hel del. Nu har jag landat i soffan med en kopp kaffe, lyssnandes på podd och med balkongdörren på glänt.  Ikväll skall jag bara vara hemma och ta det lugnt och förbereda för veckan - otroligt välbehövligt då jag ju är lite halvsjuk och inte har så mycket ork. Men för första gången på länge känns det som att jag faktiskt är redo för en ny vecka! Nu skall bara halsontet bort så att jag kan träna igen!
Ha en fin solig söndagskväll <3