Långsam långfredag!

20180330-pask-2.jpg

Godmorgon! Såå skönt med sovmorgon! Igår hade jag en helt fantastisk dag med mycket energi, fick gjort mycket på jobbet och hann planera inför nästa jobbvecka. Efter jobbet körde jag till träningen med hög musik i lurarna, en Nocco som sällskap och solen som sken! Sån pepp! Min nya kompis Marie var med på passet - som var flås baserat med ski erg, roddmaskin, assault bike och burpees. Om och om igen! Haha så trött men så kul! På kvällen gjorde jag en god middag och sedan myste jag och Gustaf ner oss i soffan för att se filmen om Winston Churchill (The darkest hour) som var helt fantastiskt fin! 

I morse tog jag sovmorgon (vi har takfönster så man vaknar lagom till dagsljuset) och sedan har jag och Gustaf skrivit inköpslistor och planerat för vår påskmiddag imorgon! Skall bli så kul att få hit lite vänner och äta god mat! Jag skall jag göra en spännande efterrätt så den får jag visa sen! Idag skall jag förutom att handla, även äta lunch med Camilla och Louise och ikväll skall jag åka till Marie på tjejmiddag. Ser fram emot denna helgen så mycket!