Vad har jag gjort sedan sist?

hanna26maj-2.jpg
hanna26maj.jpg
ovrigt-4.jpg
ovrigt-6.jpg
ovrigt-3.jpg
ovrigt-2.jpg
ovrigt.jpg
5juni-4.jpg
5juni-2.jpg

Man kan ju tro att jag bara varit ute på landet när man ser dessa bilder, men riktigt så är det ju inte. I maj har jag jobbat mycket med mitt egna företag, med mitt vardagliga jobb och med ideellt arbete - vilket resulterat i att jag varit väldigt stressad och trött. Samtidigt har jag försökt hålla mig över ytan och hinna fixa matlådor, träna och planerat enligt en minutiös agenda. Ändå har jag hunnit vara ute i solen en del, badat massor och träffat några vänner!

Nu väntar juni och jag har inlett månaden med att tävla i crossfit för första gången, badat i havet och haft en fin kväll med ett gäng nya vänner. De två sista bilderna är från dagens lunchpromenad med kollegorna och kontorshundarna.

Ser fram emot sommaren nu! /E