Jag har flyttat till stugan! *tillfälligt*

junis-24.jpg
junis-29.jpg
junis-30.jpg
junis-33.jpg
junis-34.jpg

Idag var det dags att ta över stugan medan mamma och Joakim båtluffar i Grekland. Jag tog med Vessla och typ allt jag äger (för att få jobbveckan att funka som vanligt) och packade in mig i bilen för att åka den korta biten till stugan. Så fort jag packat upp gick jag ut med Vessla men såg så fort vi kom till sjön att det var spegelblankt och att jag ville ta ett dopp! Då fick jag vända om, hoppa i baddräkten och gå ner igen. Jag hoppade i från bryggan och Vessla såg livrädd ut när hon såg mig i vattnet, haha! I morgon jobbar jag igen som vanligt (måndag-torsdag) men denna veckan utgår jag från stugan och det skall bli sååå mysigt! Inatt sover jag själv här men som tur är skall jag få ha Vessla bredvid mig så jag slipper vara otrygg.

Ha en fin vecka!/E