Vår första kväll i träkyrkan

skogen_blogg-7.jpg
skogen_blogg-4.jpg
skogen_blogg-5.jpg
skogen_blogg-18.jpg
skogen_blogg-12.jpg
skogen_blogg-13.jpg
skogen_blogg-16.jpg

Efter jobbet förra fredagen mötte jag upp Hanna i Vårgårda där vi snabbt köpte med lite vin, tankade bilen och gjorde oss redo för att köra non stop upp till Värmland. Efter några timmar i bilen och många fina samtal kom vi fram till det magiska gamla missionshuset i skogen utanför Filipstad. Vi hade köpt med pizza så efter en snabb rundtur i det spännande missionshuset så kröp vi upp i soffan på övervåningen med varsin slize och ett glad rött. Vi fick igång air-bnb personens LP spelare och drog igenom allt från Abba till Bob Marley, Carola och National teatern. Så galet mysig fredagskväll! Detta var början på vår lilla weekend i Värmland. /E