Dagen då vi hittade kantareller (!)

skogen_blogg-40.jpg
skogen_blogg-43.jpg
skogen_blogg-49.jpg
skogen_blogg-52.jpg
skogen_blogg-88.jpg
skogen_blogg-89.jpg
skogen_blogg-79.jpg
skogen_blogg-57.jpg
skogen_blogg-60.jpg

Under lördagen hade vi ganska mycket tid på förmiddagen att leta svamp, äta lunch och ha det gott innan jag skulle fota ett par som skulle gifta sig i närheten av Filipstad. Vi körde planlöst omkring med bilen och hamnade på en grusväg där vi såg en skylt där det stog “big hill lodge”. Vi körde ditåt med små pauser då vi stannade bilen och traskade ut i skogen för svamp letande. Utan resultat så kom vi fram till toppen av berget och där fanns alltså big hill lodge - en ny öppnad restaurang! Så mysigt och fint och med fantastik god mat <3 På vägen ner för berget så stannar vi till en sista gång och beger oss ut i skogen för en sista kantarell jakt. Vi tog inte med korgen pga jinx. Och så tog det väl några minuter och sedan började vi skymta både gula kantareller och trattkantareller! Helt saliga fyllde tröjorna fulla med svamp och började drömma om kantarellmackan vi skulle få sätta i oss. /E